El divendres 12 de juny comença la campanya electoral a Corts Valencianes i també la que decidirà el govern de Rocafort per als pròxims quatre anys. L’administració del nostre poble és molt important en el dia a dia, però també a l’hora de plantejar una manera de dur els nostres assumptes, els nostres serveis bàsics, la manera de planificar el nostre futur i la gestió de la nostra convivència… Ens importa i molt, i volem aportar la nostra manera de fer i les nostres idees a l’Ajuntament de Rocafort. Justament, guiats “Per tot el que importa”. Per això vos presentem el programa electoral de la candidatura “Compromís per Rocafort: Acord per Guanyar”. També podeu consultar-lo ací en pantalla:

La nit de començament de campanya són típiques les fotos d’enganxar cartells… Entenem el ritual i molt sovint hem viscut també eixe entusiasme. Però enguany no ho farem, perquè considerem que caldria que entre tots en férem un pensament i reduírem considerablement el malbaratament de paperassa que sol realitzar-se durant la campanya electoral. Posarem els nostres cartells en els espais públics cedits, perquè la ciutadania mereix saber qui ens presentem. Compromís per Rocafort està en campanya i si vosaltres voleu, estarem en la corporació municipal 23-27. Però no empaperarem fanals ni abusarem de la cartelleria ni dels fullets, que hem intentat reduir per tal de complir amb la informació sense llançar-los a perdre sense trellat. No patiu, ens trobarem en els nostres carrers, i parlarem del poble i del futur en comú, mirant de practicar un model més sostenible de campanya electoral.

Eduard Comeig, és el nostre candidat a l’alcaldia de Rocafort, i encapçala la llista de “Compromís per Rocafort: Acord per Guanyar”. I com sabeu bé, Joan Baldoví és el candidat de Compromís a president de la Generalitat. Ací podeu llegir-ne una entrevista recent que ajudarà a conéixer millor les seus (i nostres) opcions de cara a governar-nos i sumar a favor de la ciutadania valenciana. #Pertotelqueimporta

Ah, i ara que ja podem dir-ho: vota Compromís, vota Compromís per Rocafort: Acord per Guanyar!