El col·lectiu de Rocafort després de la reunió de valoració de la situació política del poble i del país després del 28M, vol manifestar-ne la posició davant la convocatòria d’eleccions espanyoles del 23 de juliol. I aprofitem per a demanar que, si Mónica Oltra està disposada a assumir la tasca, siga la cap de llista de la candidatura de Compromís, i de les candidatures de coalició relacionades, per a la convocatòria electoral actual del 23J.

El col·lectiu de Rocafort vol manifestar públicament els ànims a Mónica Oltra davant la cacera política injusta que pateix, agreujada per procediments judicials enrevessats. Com és sabut des d’aquesta setmana, l’informe policial desmunta i descarta cap fonament per a la imputació d’Oltra i de l’equip de funcionaris de la Conselleria. Aquest informe, a més, s’ha donat a conéixer nou dies després de les eleccions quan estava presentat des d’abans de la campanya electoral valenciana i de municipals.

Finalment, que ha patit tot l’assetjament instigat per causes polítiques i perquè ella ha estat una molt destacada dona lluitadora, per la justícia, els drets ciutadans i contra la corrupció. L’únic rescabalament que podem oferir-li és donar suport a una candidatura que la retorne amb tota justícia, a la primera línia de la representació ciutadana. I ara com ara tenim l’ocasió d’oferir-li encapçalar la candidatura de Compromís a les eleccions del 23J. Esperem que així siga.