La campanya electoral a la Generalitat i als nostres ajuntaments comença el proper divendres 12 de maig, i acabarà amb les votacions del diumenge 28 de maig. Ens juguem continuar amb un govern de progrés que està centrat en les persones, aprofundint i millorant l’experiència dels executius del Botànic. O bé tornar a la mateixa gent que ens portà la ruïna i la indecència en la gestió, ara a més acompanyats de més brofegada antivalenciana i antiigualitària… Però no volem una campanya de por, sinó una campanya de propostes portades amb il·lusió i amb l’experiència del nostre candidat Joan Baldoví. I per això el nostre lema de campanya és “Per tot el que importa”, una reivindicació de la política de proximitat.

Ara com ara Compromís ha posat a l’abast de tota la societat el programa electoral per al govern de la Generalitat, que podeu consultar ací. D’una manera més completa i més dinàmica teniu accés a les propostes, la candidatura, els actes i les notícies del dia a dia en el web Pertotelqueimporta.com . Segons explica la presentació de Compromís és: “Un programa electoral que busca continuar enfortint els serveis públics per a millorar la qualitat de vida de totes. Un programa que aprofundeix en un canvi de model econòmic que aposta per posar la vida i el dret al temps en el centre així com per la democratització de l’economia per a garantir l’equitat social. Un programa valent que busca respondre a l’emergència climàtica de forma urgent, democràtica i justa. Un programa que beu de l’aprenentatge col·lectiu de governar per a fer més accessible i eficient l’administració pública així com promoure la participació, la transparència i el bon govern. Un programa de vanguarda en la defensa de drets i llibertats per assolir la igualtat en la diversitat, solidaritat generacional i fer de la interseccionalitat una forma de cuidar-nos. Un programa electoral amb una perspectiva transversal de gènere i de les polítiques de joventut. Una eina comuna per a defensar els interessos dels i les valencianes per al que necessitem reivindicar amb més força que mai un finançament just per la nostre poble”.

Per tal d’acompanyar les propostes, el diàleg i el debat, i fer-ho amb alegria, Compromís també ha publicat una cançó de campanya amb el mateix títol “Per tot el que importa”. Ací la podeu escoltar i veure’n el vídeo en diferents plataformes: Youtube, Twitter, Facebook, i Instagram. En Rocafort prompte vos oferirem el nostre programa local per a actuar des de l’ajuntament i millorar el poble que compartim. Fins ara podeu consultar els darrers butlletins “Som molt de Rocafort”: núm. 1, núm. 2, núm. 3, núm. 4, i núm. 5.