Continuem preparant la candidatura de Compromís per Rocafort per a la convocatòria de maig. En el butlletí número 3 tractem diferents temes de futur que necessitem debatre i abordar entre tots els agents i la població. Ací podeu consultar “Som molt de Rocafort, núm. 3”.

En un article del nostre candidat Eduard Comeig, plantegem a la resta de grups polítics de Rocafort i les entitats cíviques un pacte de futur. La redacció d’un Pla Estratègic per al nostre poble, que plantege un debat davant dels reptes que trobarà Rocafort en els propers quinze anys. També comptem amb la col·laboració de l’historiador Joaquim Escrig, que aborda la qüestió del creixement i la integració de la població amb el nou veïnat que portarà el PAI del Bovalar. També Raquel Signes, gestora cultural, planteja la perspectiva de la lluita contra el canvi climàtic des de l’àmbit local.

I revisem l’organització municipal a fi de posar-la de veritat al servei del veïnat, recuperant la Carta de Drets i Deures, a més de proposar un reglament que aprofite de guia del funcionament de l’administració local. En eixa línia de poble amable demanem l’adaptació de la il·luminació pública per tal de fer-la sostenible i raonable. Si voleu llegir-lo en pantalla ací el teniu: