Tots els parcs infantils de l’Horta estan oberts excepte els de Rocafort.

Godella, Burjassot, Massarrojos, Paterna… Totes les xiquetes i xiquets dels pobles del nostre voltant poden jugar en aquests espais a l’aire lliure des de dilluns passat, com a una de les mesures de la Fase 3 que va començar aleshores.

Però a Rocafort, no. Per quin motiu? Des de Compromís Rocafort ho denunciem perquè ho tenim clar: desgana i abandó del govern municipal. En aquest com en molts altres temes, malauradament.

Els parcs infantils de Rocafort, històricament el poble amb més xiquets de la comarca, estan tancats perquè encara no estan en bones condicions, a hores d’ara. Els operaris municipals han començat les tasques de millora i condicionament aquesta setmana, en el moment que aquests llocs d’esplai tan necessaris haurien d’estar oberts.

Els nostres menuts han passat 3 mesos sense poder jugar-hi, en són una part fonamental de la seua vida, per al seu oci, per a relacionar-se amb altres, viure sans (i forts) i tantes altres coses més. Però el govern, malgrat haver tingut molt de temps no ha tingut previsió. La tònica habitual.

Aquest govern demostra una indiferència total cap a aquesta realitat (i necessitat) social del nostre poble, la més important: la dels nostres menuts.

Fins i tot la Policia municipal anunciava en el seu Facebook diumenge l’obertura dels parcs infantils dilluns.

Però, no, hui dimecres, els xiquets i xiquetes de Rocafort encara no poden trobar-se als parcs. Esperem que ho puguen fer prompte.

Parc Mossèn Sorribes
Parc de la Llum / Pocoyó